Toteutamme sarjan tuotetestauksia perheissä, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.

Testitilanteet on pyritty ujuttamaan normaalin arkielämän sekaan siten, ettei lapsi koe olevansa testauksen kohteena. Halusimme saada aitoja reaktioita ja kommentteja suoraan lapsen suusta.


(Kuvat: Nina Ahtola)

Kuvaus testihenkilöstä:

Adrian on kaksivuotias poika, jota kiinnostaa erityisesti palo-autot ja veneet. Parhaiten Adrian viihtyy vedessä: meri, amme, lätäkkö, kaikki käyvät.

 

Adrianin mielipide Green Toy-leluista:

Adrian on mielissään työkalupakista. Hän pitää ruuvaamisesta ja vasaroinnista, joten lelu sopii hänelle mainiosti. Naulat ovat sopivan kokoisia ja hän pystyy käyttämään niitä itse. Ruuvaaminen on vielä hieman haastavaa.

Vasara on melko kova-ääninen, lapsi on siitä iloinen – äiti ei.

Suuri osa Adrian sukulaisista on rakennusalalla, joten välineet ovat tuttuja.

Meillä oli ennestään muutama Green Toys-lelu. Erityisesti vene, jota voi käyttää kastelukannuna, on ollut suosittu. Uusista leluista helikopteri, jossa on nalle sisällä, oli mieluisa heti. 

Adrian leikkii leluilla mielellään. Hän haluaisi ne mukaansa päiväkotiin, mutta lelut saavat odottaa kotona. Nyt on kesä ja lelut saavat tulla mukaan mökille.

 

Vanhemman kommentteja testileluista:

Olen iloinen siitä, että lelut on valmistettu kierrätysmateriaalista. Vältän kaikkea ylimääräistä muovia, jota lelupakkaukset ovat yleensä täynnä. Suosin yleensä puuleluja sekä ulkonäön että kestävyyden vuoksi, perinteisiä muovileluja olemme yrittäneet välttää. Hienoa, että pakkaukset on tehty pahvista ja ovat helposti avattavia eikä synny ylimääräistä roskaa.

Olen mielissäni, että tuotteet tuovat selvästi esiin ympäristöystävällisyyden, pakkausten painatuksetkin ovat luontoa säästäviä. Muovin uusiokäyttö on hieno asia!

Lelut ovat lisäksi hajuttomia, muovileluissa on usein voimakas haju. Lisäksi lelut ovat kestäviä ja ilman pieniä irrallisia osia, jotka saattavat joutua suuhun. Nämä lelut tuntuvat turvallisilta!

Värit ovat hyvät. Pidän värien yhdistelmistä eivätkä ne ole liian kirkkaat. Leluissa on pehmeät muodot ilman teräviä kulmia. On myös hyvä, että lelut voi pestä astianpesukoneessa, sillä Adrian leikkii leluillaan mielellään ulkona. Ne on hyvä pestä välillä, kun leikit jatkuvat sisällä. Lautalla on leikitty sekä vesilätäkössä että kylpyammeessa.

 

Kysyimme, suosittelisivatko testihenkilöt leluja muille. Näin Adrianin perheessä vastattiin:

Voin suositella Green Toys -tuotteita muille vanhemmille. Uskon, että Suomessa ympäristö-asiat lelujen osalta ovat vielä muita maita jäljessä, mutta toivottavasti vanhemmat huomaavat tuotteiden hyödyt.

 

Voit halutessasi käydä lukemassa alkuperäisen testiarvion ruotsiksi täältä!


tool-set-blue ferry_white_with_package_re green-toys-blue-seacopter-package-hi-res-v2