Toteutamme sarjan tuotetestauksia perheissä, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. 

Green Toys on Suomessa verrattain uusi tuotesarja ja haluamme kuulla ja kertoa lukijoillemmekin, mitä vanhemmat ja etenkin lapset tuumaavat näistä ekoleluista. Testiperheet saivat saatteeksi listan kysymyksiä, mutta painotimme vapaan kerronnan merkitystä testituloksista kerrottaessa. Testitilanteet on pyritty ujuttamaan normaalin arkielämän sekaan siten, ettei lapsi koe olevansa testauksen kohteena. Halusimme saada aitoja reaktioita ja kommentteja suoraan lapsen suusta. Ja tässä niistä ensimmäiset!


(kuvat: Eveliina/olivertekimeistaperheen.fi)

Green Toys -tuotetestaus nro.1

Eveliinan poika, 1,5-vuotias Oliver rakastaa rakennella torneja, joten valitsimme Oliverille testattavaksi tietenkin Green Toys Stackerin ja Block Setin.

Oliverin äiti suhtautui aluksi Green Toys -leluihin pienellä varauksella.

Ensimmäisenä, kun itse kuulin näistä leluista ajattelin, että mahtaakohan olla hyviä ja kestäviä, mutta ne olivat ne ennakkoluulot, jotka kumoutuivat näihin tutustuessa.

Kun Oliver sai ensikosketuksen näihin leluihin, niin hän oli todella innoissaan, tosin hän on aina innoissaan kun saa uusia leluja! Uusi on aina uusi. Ensi kiinnostus oli aika pitkälti normaalia kiinnostusta, mutta testasimme näitä pidemmän ajan, koska silloin huomaa, että loppuuko innostus leluihin. 

Pyysimme vanhempia palaamaan testituotteeseen myöhemmin ja selvittämään jättikö tuote lapseen muistijäljen – saavuttiko lelu erityisen paikan lapsen mielessä.

Useampana päivänä työpäivän ja dagiksen jälkeen Oliver itse oma-aloitteisesti alkoi Blocksetillä leikkimään. Näin äitinä kehun noita paloja, koska ovat isoja ja lapsen on helppo laittaa niitä paikoilleen. Joka päivä näillä ei kumminkaan leikitä, mutta melko usein hän hakee nämä ja alkaa leikkiä.

Oliver on vasta 1,5v niin hän ei osaa vielä itse kertoa sanoilla leluista, mutta ilmeistä ja olemuksesta huomaa, jos toinen tykkää. 

Halusimme myös tietää vaikuttaako lelun ekologiset arvot vanhempien ostopäätöksiin.

En itse ole ollut niinkään kiinnostunut kierrätystavaroista, mutta nämä tuotteet yllättivät laadultaan ja väreiltään. Ekologisuus ei ole meidän perheessä niin keskeisenä asiana, pienillä teoilla sitä yrittää kyllä, mutta yleensä kaikki ekologiset tuotteet ovat kovin hintavia. Mielestäni on hienoa, että on keksitty tehdä leluja kierrätetyistä maitotonkista!

Kysyimme myös tuotteiden fyysisistä ominaisuuksista:

Lelut ovat kevyitä ja se onkin todella hyvä, kun pieni lapsi kumminkin näillä leikkii.

Kun pyysimme kuvaamaan Green Toys -leluja muutamalla adjektiivilla, Eveliina listasi seuraavat sanat:

  • Laadukas
  • Onnistunut
  • Uusiutuva
  • Nykyaikainen
  • Mieluisa
  • Erilainen 

Eveliinan tuntemukset Green Toys -leluista tiivistettynä kuuluivat näin:

Näiden muutaman testausviikon jälkeen voin kyllä suositella Greentoys:in leluja ystäville ja myös muillekin!

Eveliinan oma blogi löytyy täältä! Mukana myös arvonta, josta voi voittaa Shape Sorter Green Toys – lelun, joten kannattaa käydä tutustumassa. 


green-toys-stacker-box kopio green-toys-stackervhires 150617_block_set_with_pkg_re