Toteutamme sarjan tuotetestauksia perheissä, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.

Green Toys on Suomessa verrattain uusi tuotesarja ja haluamme kuulla ja kertoa lukijoillemmekin, mitä vanhemmat ja etenkin lapset tuumaavat näistä ekoleluista. Testiperheet saivat saatteeksi listan kysymyksiä, mutta painotimme vapaan kerronnan merkitystä testituloksista kerrottaessa. 

Testitilanteet on pyritty ujuttamaan normaalin arkielämän sekaan siten, ettei lapsi koe olevansa testauksen kohteena. Halusimme saada aitoja reaktioita ja kommentteja suoraan lapsen suusta.


Green Toys -tuotetestaus nro.2

Tällä kertaa Green Toys leluja pääsivät testaamaan Suomen-englantilaiset 1,5- ja 5,5-vuotiaat tytöt.

Nuorempi alkoi tavoitella autoa käsiinsä heti sen nähtyään. Vanhempi ihastui teeastiastoon ja alkoi oitis järjestää kutsuja olohuoneen lattialle. Äitiä ei tarvittu muuta kuin irrottamaan lelut pakkauksista!

Nuorempi tyttö ryhtyi heti vauhdikkaisiin leikkeihin auton kanssa. Hän nojasi siihen käsillään ja juoksi ympäri taloa, samalla suutaan pärisyttäen.

Itse asiassa hän ihastui leluun siinä määrin, että halusi sen viereensä illalla, nukkumaan mennessä, eikä myöhemminkään suostunut jakamaan leikkimisoikeutta sisarensa kanssa.

Erityisen haastavaa oli myös laittaa ruokaa, kun sylissä oli pieni tyttö joka haluaa väkisin pitää melko suurikokoista kippiautoa sylissään!

Molemmat lapset palasivat lelujen pariin toistuvasti, ja nuorempi tyttö kulkee edelleen usein ympäri taloa huhuillen ”Car? Car?”

Kylvyssä teekutsut muuttuvat asteen hurjemmiksi ja ”teetä” tarjoiltiin kuppikaupalla niin äidille, isälle kuin isovanhemmillekin kovan läiskinnän kanssa. Kilpailua syntyi aina etenkin siitä, kuka saa pitää kannua! Pinoamiskuppeja kasattiin torniksi, mutta otettiin myös mukaan kippiauton kuormaksi ja lisäkupeiksi teeleikkiin.

Vanhemman omat ajatukset

Lelut tuntuvat käteen tukevilta. Muovi tuntuu paksulta ja kestävältä, ja lelut antaa mielellään pienempienkin lasten leikkeihin. Lelujen värit ovat miellyttävät, eivät räikeät. Hyvin tärkeältä tuntui se, että pakkauksissa oli pelkkää kierrätyskelpoista pahvia. Muoviset kiinnikkeet ja turhat pussit harmittavat aina ja saavat lelutkin vaikuttamaan halvoilta.

Oli mukava havaita, miten saumattomasti lelut siirtyivät olohuoneesta kylpyhuoneeseen. Ne oli helppo puhdistaa ja antaa taas käyttöön. Niiden kestävyys tuli todettua myös aivan omakohtaisesti, kun nuorempi testaaja ei säästellyt tehoissaan ollenkaan.

Suosittelisin Green Toys -leluja kelle tahansa, sillä ne ovat yksinkertaisesti upeita!

Tuntuu hyvältä antaa omille lapsilleen leluja, jotka on valmistettu turvallisesti myös luontoa ajatellen. Nämä lelut tarjoavat myös helpon tavan havainnollistaa lapsille kierrättämistä ja sitä, miten roskista voikin luoda jotain niin hienoa ja aivan uutta. Lelujen hintakin tuntuu siihen nähden enemmän kuin kohtuulliselta.


pink-tea-2 4-Stacked-in-front-of-package greentoys-pink-dumptruck-hires-box