GREEN TOYS -lelut 


 

Lapsemme ovat meille tärkeitä.

Siksi heidän lelujensakin on oltava laadukkaita, kestäviä ja hauskoja. Emme kaipaa helposti hajoavia leluja, jotka on ladattu täyteen myrkyllisiä maaleja ja pieniä osia. Haluamme myös opettaa lapsillemme kierrättämisen merkityksestä ja luontoystävällisestä asenteesta. Nämä kaikki ovat toki upeita juttuja, mutta ovatko ne mahdollisia?

Uskokaa tai älkää, Green Toysin lelut on valmistettu kierrätetyistä muovisista maitotölkeistä, jotka puhdistetaan, jauhetaan ja käsitellään jälleen leluihin käytettäväksi materiaaliksi. Mukaan lisätään vain hiukan myrkytöntä mineraalipohjaista maalia. Lisäksi Green Toys -tuotteet on pakattu 100-prosenttiseen kierrätyspahviin ilman kiinnikkeitä tai turhia muovikappaleita. Välitämmekin sekä lapsistamme että maailmasta, joka heitä odottaa.

Illustrations Nämä aidosti luontoystävälliset lelut suunnitellaan ja valmistetaan Yhdysvalloissa. Turvallisuus on tärkeää niin lelujen valmistajalle kuin niiden ostajille, ja siitä huolehtiikin Green Toysin tarkka tuotetestaus valmistuksen jokaisessa
vaiheessa.

 

7_maitokannuaVaikka Green Toysin lelut on valmistettu Kalifornian lämmössä, ne viihtyvät niin vedessä, auringossa kuin suomalaisessa lumikinoksessakin. Lopulta ne voi heittää pesuun vaikka tiskikoneeseen. Näissä leluissa ei ole metallia, liimaa, ruuveja tai maalia, joten ne kestävät leikiten kesästä talveen ja vuodesta vuoteen.


Entä hauskuus sitten? Green Toysin valikoimasta löytyy kaikkea klassisista leluista komeisiin paloautoihin ja autolauttoihin. Juuri siitä onkin kyse – me tarjoamme välineet ja lapset saavat tehdä loput. Leikki saa alkaa, eikä sen tarvitse loppua!

 

Lataa tuotekatalogi täältä: >>>